Feniks Quiz 30/03

Body:

Beste ouders, leden, oud-leiding, sympathisanten, quizzers van het eerste uur!
Bij deze nodigen wij jullie weer uit om deel te nemen aan onze ondertussen jaarlijkse quiz!
Eindelijk kan u uw meest nutteloze kennis nog eens etaleren en dat allemaal ten voordele van onze scouts. Als hersencellen gebruiken niet uw sterkste kant is, is er altijd nog de optie om te hersencellen te doen verdwijnen aangezien er ook dit jaar weer een mooie drankprijs zal te winnen zijn.
PRAKTISCH:
Locatie: Scouts 4811, Kruishofstraat 2020 Wilrijk, op het grasveld naar de poort wandelen.
Datum: Zaterdag 30 maart 2019
Inschrijven: Inschrijven kan via het e-mail adres feniksquiz@outlook.be met vermelding van de naam van uw quizteam.
Kostprijs: €18/team van 4-6 personen. Dit kan ter plaatse betaald worden maar indien u dit liever overschrijft mag dit ook op volgend rekeningnummer: BE52 0682 4076 1909 als u via overschrijving wenst te betalen gelieve dit dan in uw inschrijvingsmail te vermelden.
De deuren openen om 19u30, de eerste vraag wordt gesteld om 20u00
Wij hopen ook dit jaar opnieuw op een massale opkomst!
Alvast bedankt voor jullie steun!
De Feniks